Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Universitas Muhammadiyah Sumatera Utara
Search
Search:
All of DSpace
Students Paper
Faculty of Agriculture
Food Technology
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-08-12; 2020-08-12
Kajian Antimikroba Pada Formulasi Ekstrak Daun Sereh (Cymbopogon citarus) Dan Daun Rambutan (Nephelium lappaceum) Terhadap Pertumbuhan Staphylococcus aureus
Santoso, Rizki Darma
;
Santoso, Rizki Darma
2020-08-12
Pengaruh Penambahan n-Heksana Pada Adulterasi Minyak Kelapa Sawit Dan Minyak Babi Terhadap Sifat Fisik
Kurniawan, Irfan
2020-08-12
Pembuatan Teh Herbal Dari Daun Gaharu (Aquilaria malanccencis) Dengan Metode Pengeringan Vakum
Harahap, Hasan Marzuki
2020-11-20
Pembuatan Serbuk Sari Buah Mengkudu (Morinda Citrifolia) Dengan Metode “Foam-Mat Drying
Sanjaya, Rangga
2020-11-20
Studi Pembuatan Flakes Tepung Beras Merah (Oriza niavara) Dengan Penambahan Tepung Labu Kuning (Cucurbita moschata durch)
Ulfa, Annisa Nurul
2020-11-18
Studi Pembuatan Flakes Tepung Beras Merah (Oriza niavara) Dengan Penambahan Tepung Labu Kuning (Cucurbita moschata durch)
Ulfa, Annisa Nurul
2020-10-10
Pengaruh Berat Sampel dan Konsentrasi nHeksana Pada Analisis Kwetiau yang Diadulterasi Dengan Lemak Babi
Ningtias, Kusti Ayu
2020-11-10
Pengaruh Konsentrasi n-Heksana dan Waktu Maserasi terhadap Sifat Fisikokimia Ifu Mie yang Mengandung Lemak Babi
Khairunnisa, Selly
2020-11-10
Pengaruh Konsentrasi n-Heksana Dan Berat Sampel Pada Anallisis Kandungan Lemak Babi Pada Babi Panggang Karo
Ningsih, Nur Widya
Discover
Author
2
Ulfa, Annisa Nurul
1
Harahap, Hasan Marzuki
1
Khairunnisa, Selly
1
Kurniawan, Irfan
1
Ningsih, Nur Widya
1
Ningtias, Kusti Ayu
1
Sanjaya, Rangga
1
Santoso, Rizki Darma
Subject
3
Kadar Air
2
Karbohidrat
1
Aktifitas mikroba.
1
Concentration
1
Daun Gaharu, Pengeringan
1
daun rambutan, (Nephelium lappace...
1
Densitas Busa
1
Factorial
1
Foam –mat drying
1
Kadar Serat
.
next >
Has File(s)
9
true