Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Universitas Muhammadiyah Sumatera Utara
Search
Search:
All of DSpace
Students Paper
Faculty of Agriculture
Food Technology
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 35 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019-07-27
FORMULASI JELLY CANDY ROLL BELIMBING WULUH (Averrhoa bilimbi L.) DAN BUAH NAGA (Hylocereus polyrhizus) DENGAN PENAMBAHAN EKSTRAK JAHE MERAH (Zingiber officinale var.Rubrum)
TANJUNG, RISKA RAMADHANI
2019-06-28
STUDI PEMBUATAN VELVA TEPUNG BIJI NANGKA (Artocarpus heterophyllus L.) FERMENTASI
AIDHA, PUTRI
2019-07-27
STUDI PEMBUATAN GULA CAIR DARI TEPUNG UBI JALAR CILEMBU (Ipomea batatas (L) Lam) DENGAN HIDROLISIS ASAM
FITRI, ANNISA
2019-07-20
Pengaruh Massa Bioadsorben Dari Kulit Jeruk Nipis (Citrus Aurantifolia S) Dan Lama Kontak Dalam Meningkatkan Kualitas Minyak Goreng Bekas
Zulkifli, Arbik
2019-07-20
Studi Pembuatan Serbuk Sari Temulawak (Curcuma xanthorriza Roxb) Sebagai Minuman Herbal Siap Saji Dengan Metode Enkapsulasi
Aprianingsih, Windi
2019-07-20
Pengaruh Lama Perendaman Dan Konsentrasi Ragi Tape Terhadap Mutu Tepung Suweg
Pulungan, Amelia Agustina
2019-09
KARAKTERISTIK FLAKES BEKATUL DENGAN SUBTITUSI TEPUNG KACANG PUTIH (Vigna unguiculata ) DENGAN VARIASI LAMA WAKTU PEMANGGANGAN
Nasution, Juleha
2019-09
FORMULASI EKSTRAK BUAH KERSEN (Muntingia calabura L.) DAN EKSTRAK BUAH LEMON (Citrus limon) TERHADAP PEMBUATAN HARD CANDY
Sibarani, Kiki Patmala
2019-10
SUBSTITUSI TEPUNG TERIGU DAN TEPUNG SUWEG TERHADAP MUTU ROTI MANIS
Rangkuti, Bella Triana
2019-10
PLIKASI EKSTRAK KULIT BAWANG MERAH (Allium cepa L.) DAN EKSTRAK JERUK NIPIS (Citrus aurantiifolia S.) SEBAGAI PENGAWET PADA IKAN KEMBUNG (Rastrelliger).
Putra, Ganda
Discover
Author
1
AIDHA, PUTRI
1
Akram, Ananta
1
Amalia, Ragel
1
Aprianingsih, Windi
1
Br. Sitepu, Juniatunnissa
1
Erwanda, Boby Agustian
1
FITRI, ANNISA
1
Fitri, Dian Arsita
1
Hakim, Fatin Abdul
1
Harahap, Desrayani
.
next >
Subject
2
Daun Eucalyptus grandis
1
adultrasi
1
Anhidrida Maleat
1
anti mikroba
1
Ash content
1
Benzoil Peroksida
1
BUAH NAGA
1
Creamers
1
Crude Fiber
1
Dates (Phoenix dactylifera L.)
.
next >
Has File(s)
35
true